Vlasová mezoterapie

Řada Xtra představuje obrovský krok dopředu v rozvoji dermokosmetiky SIMILDIETTM.

Spojení našich tradičních aktivních složek a biomimetických peptidů umožnilo nám zaujat jedno z předních míst mezi společnostmi vyrábějícími kosmetologické přípravky.

Biomimetické peptidy, které používáme působí na nejskrytější mechanizmy buněčné fyziologie. Biomimetické peptidy se na sebe vzájemně působí jako biokatalyzátory, účastní se nebo zpomalují vnitrobuněčná spojení, aktivují metabolické procesy a způsobují celkovou biostimulaci pokožky.

Vlasová mezoterapie

Dle své struktury jsou podobné lidským peptidům, což znamená, že mohou zasahovat do fyziologických mechanizmů s vysoce specifickými celkovými výsledky.

Xtra HAIR RESTORER SIMILDIETTM vyvolává růst, revitalizuje vlasové folikuly a posiluje krevní oběh, čímž podporuje vyživování a přívod kyslíku k vlasovým kořenům. Tento přípravek neobsahuje žádné hormonální složky a nepůsobí na hormonální receptory a proto může být používán pacienty obojího pohlaví. Zvyšuje tloušťku a objem vlasů, zpevňuje vlasy a dělá je více odolnými.

Terapeutické indikace

Vlasová mezoterapie je vhodná pro všechny typy alopecie (u žen i u mužů) na obnovení kvality vlasů, prevenci padání vlasů a péči o suché, jemné a unavené vlasy. Bojuje proti následkům alopecie u žen i u mužů.

Použití

Odborník doporučí nejvhodnější metodu na správné použití přípravku. Doporučujeme 4 - 5 ošetření, ošetření je možné provádět po týdnu, cena za 1 ml je 900 Kč.