Vlivem stárnutí, hubnutí či zemské přitažlivosti se ženský zadek vyvěšuje a ztrácí pěkné kulatý nadhled a to trápí mnoho našich klientek.

Existuje zákrok, při kterém opět vracíme zadečku tvar a plnost, pozvedneme to tak, aby opět vypadal mladě a atraktivně. Výkon provádíme v celkové narkose v poloze na břiše, kde v podzadečkové oblasti vypneme povislou část zadečku, zadek vymodelujeme a v podzadečkové krajině zůstane malá jizvička zašitá elastickým stehem, která je po vyzrání minimálně viditelná a patrná. Šijeme samovstřebatelným plastickým stehem, který se nevyndavá. Ženský zadek opět dostane plný a mladistvý tvar.

Po zákroku doporučujeme 1 denní hospitalizaci a cca 14 dní nosit elastickou kompresi. Cena zákroku je od 25 000 Kč.

Zákrok je minimálně bolestivý. Po zákroku nedoporučujeme dlouhé sezení po dobu 14 dnů.

Předoperační pokyny

  • Klient/ka musí mít v pořádku interní předoperační vyšetření, u žen i gynekologické vyšetření
  • Klient/ka nesmí trpět žádnou virovou nebo jinou chorobou či být v rekonvalescenci.
  • Alespoň jeden měsíc před operací nesmí klient/ka užívat žádné léky obsahující kyselinu acetylosalicylovou např. Acylpyrin, Acylkoffin,Aspro…, zvyšuje se tím podstatně riziko silného krvácení během operace,takový/á klient/ka nemůže být operován/a!
  • Před zákrokem je nutné vyměřit elastický návlek, který je v den zákroku připraven
  • Klient/ka přijde v den zákroku nalačno, to znamená od půlnoci nejíst, nepít, nekouřit !
  • Nenalíčená, nenalakované nehty, oholené příslušné partie
  • Pokud kouříte, nekuřte po dobu hojení
  • O způsobu platby informuje recepce

Vlastní operace

V den zákroku si plastický chirurg provede přesný předoperační nákres a foto. Výkon se provádí v celkové anestezii. Do druhého dne zůstává v péči Kliniky, jsou aplikovány léky proti bolesti, otoku, antibiotika a infuze. Druhý den po převazu může odejít do domácího ošetřování a jsou domluveny další ambulantní kontroly. Plastický steh je vyndán do 14 dnů od operace, pokud hojení probíhá standardně. Klientka je poučena o péči o zadeček a jizvy. Je provedeno foto po zákroku.

Komplikace

Obecně známí rizika každé operace jsou otok, infekce, hematom, změna citlivosti, pooperační bolesti a opožděné hojení rány.

Fotografie

Před zákrokem:
Modelace zadečku - před zákrokem Po zákroku:
Modelace zadečku - po zákroku
Před zákrokem:
Modelace zadečku - před zákrokem Po zákroku:
Modelace zadečku - po zákroku